• Вітаємо студентів-переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
20.02.2018

Вітаємо студентів-переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та їх керівників!

      Щорічно з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої роботи студентів, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, проводиться Конкурс студентських наукових робіт.
      За підсумками проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт, роботи студентів, нагороджені дипломами І–го та ІІ–го ступенів надіслані до базових вищих навчальних закладів для участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
     Серед переможців конкурсу є випускники Дніпровського технікуму зварювання та електроніки імені Є.О. Патона – Ткачук Марина Олександрівна та Тяжкороб Олена Михайлівна, та Харківського торговельно-економічного коледжу – Сергєєва Марія Миколаївна. Висловлюємо вдячність педагогічним колективам Дніпровського технікуму зварювання та електроніки імені Є.О. Патона та Харківському торговельно-економічному коледжу за гідний рівень знань випускників,  що дав змогу студентам з першого курсу активно долучитися до наукової роботи та отримати перші високі здобутки.
      Вітаємо переможців та їх наукових керівників з високими досягненнями. Бажаємо нових наукових перемог та натхнення!