• 4 листопада 2015 року у Харківському навчально-науковому інституті ДВНЗ «Університет банківської справи» відбувся тренінг-гра Cash-flow

4 листопада 2015 року у Харківському навчально-науковому інституті ДВНЗ «Університет банківської справи» відбувся тренінг-гра Cash-flow, яку провели група фінансових консультантів, фахівців-практиків підприємств та організацій Харківського регіону в рамках договору про співпрацю. Активну участь у тренінгу прийняли студенти 4 курсу факультету банківської справи у рамках дисципліни «Страхування».

 Подальшу співпрацю та взаємовигідний зв’язок планується підтримувати через участь у практичних заняттях з дисципліни «Страхування» та проведення фінансового тренінгу Cash-flow для клубу «Фінансист».

Студенти діляться враженнями:

Єрмакова Марина (41-ФК). Перш за все хотілося б подякувати організаторам даного тренінгу , фахівцям з «великої літери», які мають величезний досвід роботи. Вони дійсно заслуговують поваги і оплесків. Щодо атмосфери в аудиторії, то як кажуть: «Краще один раз побачити, аніж сто разів почути». Адже ті емоції, ті хвилювання і відчуття зупинили час, перенесли у якийсь абстрактний простір, ідеальний світ: адреналін переповнює, ризики підвищуються, угоди укладаються, акції зростають в ціні, нерухомість у попиті, доходи ростуть з геометричною прогресією. Гра корисна, дуже сподобалась!

Кусакова Анастасія (42-ФК). Нам дуже сподобався тренінг-гра! Найважливіше, що вона дає життєвий досвід, вчить, як правильно розуміти дії конкурентів, інших учасників фінансового ринку. Гра допомагає стати більш активними учасниками процесу інвестування, шукати нові шляхи отримання прибутку, ставити високі цілі і завжди бути впевненим у собі.